Onze interieurploeg levert droomwoningen op voor een betaalbare prijs

Voor een gratis offerte: vdr.renovatie@gmail.com

Voor een perfecte inrichting van Uw woning betrouwt u het best op vakmannen.

Mensen denken snel dat ze klussen als schilderen of behangen makkelijk zelf aankunnen. Dat is misschien deels ook zo: productkennis en de nodige technieken kunnen sommigen deels onder de knie hebben, maar het verschil zit hem in de graad van afwerking van het eindresultaat. Bij behangen zie je snel of iemand het zelf gedaan heeft of het door een vakman is uitgevoerd. Bij uitvoering door een vakman die met goed materiaal mag werken zal je de naden van het behang moeten gaan zoeken, bij vele doe-het-zelf jobs zie je de naden al van ver. 

Hetzelfde geldt voor schilderwerken: bij het betreden van een ruimte zie je snel of het plafond door een vakman is gedaan of door een amateur. Ook de lichtinval op de muren kan verraden of er met degelijke verf gewerkt werd. Wij van VDR-Construct willen jullie graag aantonen dat we ook voor onze interieurinrichting tot de categorie professionals horen.

Project met behangpapier, keukenkasten IN de muur geplaatst , ligger boven keuken, tafel: poten gelast met buis 80 en blad in geschaafde gelijmde eiken planken en ingeolied, kasten in donkere eik in een lichte kleur gezet.

Voor al onze decoratie-producten kloppen we aan bij groothandel Troubleyn:

Wand in steigerhout, kabels tv weggewerkt en aquarium ingebouwd, behang en ladder in steigerhout

Wand in steigerhout, kabels tv weggewerkt en aquarium ingebouwd, behang en ladder in steigerhout

Voor een gratis offerte: VDR.renovatie@GMAIL.COM