Loodgieter nodig voor uw sanitair, verwarming, zonneboiler, badkamer, inloopdouche?

Voor een gratis offerte: vdr.renovatie@gmail.com

1 adres voor de aanleg, het onderhoud en herstellingen van al uw sanitaire installaties.

Voor een nieuwe en zuinige installatie kunt u best overschakelen naar een moderne hoogrendementsketel of condensatieketel op aardgas. Wij installeren bij voorkeur “ATAG”-ketels, deze zijn zeer betrouwbaar, de “Rolls-Royce” onder de gasketels met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Indien U andere merken verkiest zoals Junkers (iets duurder) of Vaillant (iets goedkoper) kan dit natuurlijk ook. Deze ingreep kan u een besparing van 30% op uw energiefactuur opleveren. Je kan dit ook combineren met een zonneboiler of warmtepomp.

VDR Construct is dé loodgieter waar u terecht kunt voor al uw loodgieterij en sanitairwerk. We werken enkel met kwaliteitsmateriaal en volgen de modernste technieken op de voet. Onze goed opgeleide mensen kunnen overweg met de allerlaatste technieken en volgen regelmatig opleidingen om mee te kunnen in een snel veranderende wereld van de loodgieterij.

Vloerverwarming en isolatie

Meer en meer wordt er vloerverwarming geïnstalleerd in woningen, deze zuinige verwarming voelt heel comfortabel aan. Om dit te installeren is er meestal een nieuwe vloerplaat nodig. Er moet isolatie onder de chape-laag aangebracht worden om de warmte volledig naar boven te brengen.

Let op!

Bij een aankoop van een huis ziet alles er soms heel degelijk uit, maar, wat je niet kunt zien is de staat van de riolering, waterleiding en verwarmingsbuizen, die zitten namelijk ondergronds en zijn vaak na 20 of 30 jaar in zeer slechte staat.

Door de verschillende teams in onze firma, die elk hun specialiteit hebben, kunnen wij U een oplossingbieden waarbij U slechts één firma over de vloer krijgt. In ondersteuning van onze loodgieterij hebben we ook een bouwteam dat alle bijkomende werken aankan, van (eventueel gedeeltelijke) afbraak van woningen, uitbreken vloerplaten, vernieuwen riolering en aarding, isoleren tot en met complete nieuwbouwprojecten. Indien nodig hebben we zelf een architectenbureau, Arkade in Dendermonde, voor uitgebreidere projecten met vergunningsplicht.

Het staat U natuurlijk vrij om een architect naar keuze te nemen.

Terwijl u bezig bent met de vervanging van Uw leidingen is het de ideale moment om de keuken en/of badkamer grondig aan te pakken en bv een ligbad te vervangen door een inloopdouche. Echt uniek is een inloopdouche achter een wand in de slaapkamer. Stel U voor, U komt uit bed en kunt direct onder de douche… ook mogelijk met dubbele douche om samen te douchen.

Waar velen niet aan denken is een “inbouwkraan” voor de douche, deze wordt geplaatst aan de ingang van de douche zodat je niet onder het koude water komt te staan, veel gebruikt bij regendouches in combinatie met handsproeier.

Tegenwoordig worden bijna uitsluitend hangtoiletten geplaatst. Dit is natuurlijk veel makkelijker om proper te maken, deze toiletten kunnen afgewerkt worden met een tablet achter het toilet of een rechte wand, beide hebben hun voor- of nadelen, zo een toilet kan zelfs in de muur ingebouwd worden voor kleine ruimtes, de riolering moet hier wel voor geschikt zijn of verplaatst worden.

Naast onze standaard toestellen en toiletten kunt U in de prachtige toonzaal van Joossens te Sint-Niklaas alles gaan kiezen wat U wenst. Van toilet tot complete badkamers. Ook kranen en douche-systemen kunt u hier vinden.

Ook voor eenvoudigere ingrepen kunt u bij ons terecht, verouderde keuken- of badkamerkranen vervangen, voor buitenkranen bestaan er nu kranen die niet meer stuk vriezen, deze worden nu massaal vervangen en in nieuwbouw standaard voorzien.

Boilers met direct heet water zijn ook populair, u hoeft niet te wachten en hebt onmiddellijk kokendheet water, bij de juiste instellingen heet genoeg voor koffie of thee!

Verstopping? Wij kunnen niet alleen ontstoppen, we kunnen een camera-onderzoek doen en indien nodig het systeem aanpassen om de verstoppingen op te lossen.

Opgelet!

Rioleringssystemen zijn niet meer wat ze geweest zijn, u bent wettelijk verplicht om bij een grotere verbouwing de riolering aan te passen aan de geldende wetgeving in Uw stad/gemeente, dit moet per werf bekeken worden, het kan zelfs dat Uw buur andere verplichtingen heeft dan U! Wij zijn van veel van deze punten op de hoogte en dat kan U heel wat onaangename verrassingen besparen!

Voor een gratis offerte: VDR.renovatie@GMAIL.COM